Az Államkincstár 80. állampapír értékesítési pontja nyílt meg
2016.10.06.

Október elejétől a kiskunhalasival együtt 80 Állampénztári ügyfélszolgálat áll a lakosság rendelkezésére országszerte.


Befektetési döntés során szem előtt kell tartani, hogy milyen költségeket számít fel a választott pénzügyi szolgáltató. Az állampapír befektetéshez értékpapírszámlával szükséges rendelkezni és a Magyar Államkincstárnál sem a számlanyitásért és számlavezetésért, sem a tranzakciókért nem kell díjat fizetni. A befektető számláján az adózás utáni hozam teljes egészében megmarad, és újrabefektetés esetén a számára legmegfelelőbb futamidők között is válogathat.

Kényelmi szolgáltatások a Magyar Államkincstárban
  • Online időpontfoglalás szolgáltatás a Kincstár honlapján keresztül: a kiválasztott állampapír-forgalmazó ügyfélszolgálaton a lefoglalt és visszaigazolt időpontban rövid várakozási idő mellett intézheti ügyeit.
  • WebKincstár/MobilKincstár/TeleKincstár szolgáltatás: elektronikus forgalmazási csatornák használatára jogosultság igényelhető, melyek által kényelmesen, otthonról interneten, okostelefonon vagy Call Center közreműködésével telefonon keresztül is intézhetők a befektetések.
  • Ügyfélregisztráció szolgáltatás a Webkincstáron keresztül: igénybevételével jelentősen rövidíthető a számlanyitás ügyintézési ideje.
  • Ingyenes SMS szolgáltatás: ügyfeleink azonnali értesítést kapnak a számlán történő jóváírásokról, elősegítve például a számla felügyeletét, illetve a számla feletti rendelkezést


forrás: allamkincstar.gov.hu/