Babakötvény nyereményjáték
2017.10.31.

Nyisson most Start-értékpapírszámlát és értékes ajándékokat nyerhet!


Minden 2005. december 31. után született gyermeknek alanyi jogon jár 42 500 Ft életkezdési támogatás. A szülőknek és hozzátartozóknak lehetőségük van arra, hogy ezt az összeget a Magyar Államkincstár fiókjaiban nyitható Kincstári Start-értékpapírszámlára helyezzék át és azt Babakötvénybe fektessék. A Babakötvény vásárlását az állam adómentességgel, magas kamattal (infláció + 3% kamatprémium) és állami támogatással is ösztönzi.

Nyereményjátékunk keretén belül most még az alábbi ajándékok egyike is az Öné lehet.

Töltsön el akár három felejthetetlen napot családjával a Gyenesdiáson található Hotel Katalin****-ban, ahol a legkisebbektől a legnagyobbakig, minden korosztály élvezheti a pihentető, vagy épp szórakoztató programokat. Vagy nyerje meg a 10 000 Ft értékű BRENDON ajándékkártyák, vagy HERVIS ajándékutalványok egyikét, melyet az adott áruházlánc bármelyik áruházában felhasználhat! Helyezze magát kényelembe színes babzsákfoteljeink egyikében, melyet szintén megnyerhet havi sorsolásainkon!

Nincs más teendője, csak térjen be a Magyar Államkincstár egyik fiókjába és nyisson Kincstári Start-értékpapírszámlát gyermekének, unokájának. Számlanyitáskor adja át a partnerünktől kapott, vagy akár az oldalunkról is letölthető kupont a Magyar Államkincstár ügyintézőjének és így részt vehet havi sorsolásunk egyikén.
 
A nyereményjáték időtartama: 2017. november 1. – 2017. december 31.

A kupont és a nyereményjáték részletes szabályzatát itt olvashatja.